FAQ


 1. Ik kom met de auto, kan ik parkeren bij Mimpi coaching?
  Mimpi coaching heeft een ruime oprit met voldoende parkeerplekken.

 2. Welk adres moet ik invoeren in het navigatiesysteem?
  Sint Jansgildestraat 78, 7037 AZ Beek, Gemeente Montferland.

 3. Waar zit de ingang van Mimpi coaching?
  Wanneer je de oprit oprijdt zie je rechts van het huis een houten poort, daar kun je aanbellen. Ik ontvang je dan bij de poort. De praktijkruimte van Mimpi coaching bevindt zich achter in de tuin.

 4. Kan ik met openbaar vervoer naar de praktijk van Mimpi coaching komen?
  Het dichtstbijzijnde NS station is Didam. Vanuit Didam is er geen openbaar vervoer naar Beek. In overleg kan ik je ophalen bij NS station Didam.

 5. Mag ik iemand meenemen?
  Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Wanneer jij samen met ouders, partner, ander familielid, vriendin, iemand van school, werk of een andere hulpverlener wil komen is dat geen probleem.

 6. Is er een wachtruimte aanwezig?
  De praktijk van Mimpi coaching heeft geen wachtruimte. Wel is het mogelijk om een stukje te wandelen in het bos en eventueel van een kopje koffie te genieten bij restaurant ’t Peeske, beide op loopafstand van de praktijk.

 7. Is er een toilet aanwezig?
  Ja, de praktijkruimte van Mimpi coaching beschikt over een eigen toilet.

 8. Ik heb geen diagnose voor autisme, kan ik dan alsnog bij Mimpi coaching terecht?
  Wel of geen diagnose, het maakt voor mij niet uit. Wanneer jij je zonder diagnose herkent in het verhaal op mijn website of jezelf herkent in de kenmerken van autisme en denkt dat ik wat voor je kan betekenen, mag je altijd contact opnemen. Samen kijken wij dan naar wat de mogelijkheden zijn.

 9. Ik heb een dubbeldiagnose, naast ASS ook ADHD, kan ik dan alsnog bij Mimpi coaching terecht?
  Ik heb werkervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met zowel autisme als ADHD ook in een dubbeldiagnose. Je mag altijd contact opnemen, samen kijk wij dan naar wat de mogelijkheden zijn.