Werkwijze en tarieven

Nadat wij contact hebben gehad via de mail of telefoon maken wij een afspraak voor een intakegesprek in mijn praktijk. In dit gesprek stel ik vragen en zal ik mijn werkwijze toelichten. Ik vind het belangrijk tijdens dit gesprek stil te staan bij jouw vragen, zorgen wensen en verwachtingen. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een individueel voorstel voor een coachingstraject op maat.

 

1. Telefonische kennismaking

Gratis

20 minuten telefonisch contact.

Ook mogelijk via skype. Na een wederzijdse klik volgt een intakegesprek.


2. Intakegesprek

89 euro

1 uur tot 1,5 uur.

In dit gesprek staan we stil bij jouw vragen, zorgen, wensen en verwachtingen. Centraal staat inzichtelijk te maken waar jouw behoefte en hulpvraag ligt. In dit gesprek geef ik aan wat ik hierin voor jou kan betekenen. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een individueel voorstel voor een coachingstraject op maat.


3. Coachingstraject op maat

Op aanvraag;

De inhoud van dit coachingstraject is afhankelijk van jouw wensen, verwachtingen en hulpvraag. In het voorstel hou ik rekening met jouw wensen en hulpvraag. Ieder traject is maatwerk en kan daarom verschillen in frequentie en intensiteit.


Neem contact op


Vergoedingen

Mimpi coaching biedt PGB begeleiding. Heb jij een persoonsgebonden budget dan kunnen kosten voor individuele begeleiding vanuit PGB worden betaald.

Coaching wordt in de meeste gevallen niet vergoed. Voor specifieke vragen en informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar. Sommige zorgverzekeringen vergoeden kindercoaching. Neem voor informatie over tegemoetkoming in de kosten contact op met je zorgverzekeraar. Deze coaching valt onder de noemer psychosociale hulpverlening.

Kindercoaching is aftrekbaar bij de inkomensbelasting. Je kunt de coachingskosten opgeven bij de jaarlijkse belastingaangifte onder de noemer psychosociale hulpverlening. Voor meer informatie kan je het beste contact opnemen met de belastingdienst.

Andere vergoedingen;

Via de arbodienst van het bedrijf waarvoor je werkt. Werkgevers zijn vaak bereid om kosten te vergoeden of een bijdrage te leveren in het kader van de Wet op Verbetering Poortwachter. Dit in verband met preventie langdurig ziekteverzuim door bijvoorbeeld een burn-out.

Via jouw werkgever. Coaching valt onder persoonlijke ontwikkeling. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw werkgever, leidinggevende of personeelszaken. Werkgevers reserveren vaak een budget per medewerker voor opleidingskosten.